top of page
Sunset Sailboats

VITORLÁZÁS FELNŐTTEKNEK

ADRIA

PROGRAMOK

NYÁRI PROGRAMOK

ILYEN VOLT...

ILYEN VOLT...

IMG_E1424.JPG

Teenager Vitorlázás
Adria 2019 - 2021

Vitorlás gyerektáboraink életre szóló élményt jelentenek! A legtöbben évről-évre visszatérnek túráinkra, mely egy igazi beavatás a tengeri hajós élet világába! Egy hét együttlét a természet erőivel: szél, hullámok, napsütés, tenger, madarak, lakatlan szigetek. Miután kihajózunk 6 éjszakát a tengeren töltünk, így a gyerekek sok mindent megtanulnak a hajózásról, a tengerről és önmagukról is.

IMG_3354h.JPG

Felnőtt Vitorlázás
Adria 2019 - 2021

Felnőtteknek szóló vitorlástúráinkon elsősorban párok, baráti társaságok, egyedülálló kalandorok csatlakoznak hozzánk.  Ez az öt nap a vitorlázás és az aktív pihenés mellet egy önismereti út is. Lehetőséged van új helyzeteket, embereket megismerni vagy akár egész nap a horizontot és tengert csodálva a gondolataidba merülni és élvezni a természet közelségét, a hajó ringását. 

IMG_6798.JPG

Vándortábor

Dunakanyar 2020

Tavaly vágtunk neki először a Visegrádi- hegység erdőinek 22 bátor, lelkes kalandorral. 

A tábor során nem csak a természettel, a környezettel és egymással ismerkedtünk, hanem a vándorlások során az angol nyelv is élővé vált. 

20190818_160913-01.jpeg

Kalandozások Bohinjban

Szlovénia 2019

Tavalyelőtt teljesen elvarázsolt bennünket a hely! Az öt napban rengeteg kalandot éltünk át. Reggel jógával kezdtük a napot, de utána nem volt megállás, a jókedv és az adrenalin szintünk folyton az egekben volt!

DSCN4566.JPG

Indiántáborok

Szentendre 2008 - 2012

Az indián történetek hősei elevenedtek meg a táborokban. Minden kellék biztosítva volt, csak a fantázia szabhatott határt a megélt szerepeknek. Erdőn, mezőn egész héten kis apacsok rohangásztak, rejtőzködtek, portyáztak. 

DSC_5648.JPG

Kerámia táborok

Szentendre 2008 - 2012

Légy Te is bátor, alkoss a sárból! - ez volt a táborok jelmondata. Kiskezek alatt rengeteg gyönyörű alkotás született: tálak, bögrék, ékszerek, agyagállatok. Szépítő "agyagpakolás" is jutott mindenkire! Ez az a hely, ahol szabad koszosnak, agyagosnak sárosnak lenni!

2007_majus 114.jpg

Kézműves táborok

Szentendre 2008 - 2012

Az alkotás örömét, az elmélyülést élhették át a gyerekek. Elsősorban természetes alapanyagokkal dolgoztunk: kő, fa, gyapjú, agyag, termések, üveg és különböző textíliák. Fűztünk, fontunk, csomóztunk, festettünk és az alkotás mellett kirándultunk is. Felhasználtuk a természet kincseit, mindent, amit sétáink során az erdőben találunk.

KAPCSOLAT
bottom of page