top of page

Nature feels like home

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Köszönjük, hogy feliratkoztál!

HÍREINK

KALANDTÚRÁK

2021/22 Síszezon

Sajnos a jövőbe nem látunk, így nem tudhatjuk, mi lesz az idei síszezonban, azt viszont elmondjuk Nektek, hogy mi mire készülünk!

 

A tavayli kimaradt szezon után már a táborok tervezése, a helyszínek kiválasztása is hatalmas élmény volt, ahogy jöttek elő a korábbi emlékek, élmények.

 

Jó hír, hogy Ausztriában a tavalyi szezonnal ellentéteben, amikor csak az osztrákok használhatták a síterepeket, idén megnyitják azokat a külföldiek előtt is, ami azt jelenti, hogy az idén nemcsak a hazai sípályákon csatolhatunk.

 

A tervezett nyitásról, a várható új szabályozásokról, Ausztriába illetve Szlovéniába való beutazás feltételeiről bővebben a COVID menüpont alatt olvashattok.

 

Az idén változnak a jelentkezési és lemondási feltételek, illetve lehetőségetek lesz stornó biztosítást kötni. Ezzel kapcsolatban megtaláltok minden információt a konkrét utak leírásánál!

A lényeg, hogy mi teljes gőzzel készülünk a szezonra, készüljetek Ti is!

Találkozunk a havas lejtőkön!

Pillangóhatás

Az életünk teljesen felfordult, egy apró vírus óriási hullámokat vetett, tavaly március óta szobafogság, social distancing, fertőtlenítés és maszk határozza meg életünket. Már nagyon hiányoznak a barátok és az utazás! 

 

A járvány miatt viszont semmi sem lesz a régi, legalábbis egy darabig. Az idén az utazásokkal kapcsolatban is több minden változik.

A túráink során arra törekszünk, hogy kerüljük a zsúfolt, tömeges helyeket. A turizmus egyéb formáival összehasonlítva a tengeri hajózás, síelés vagy a hegyi túrák, barátokkal, ismerősökkel kevesebb kockázattal jár, de fontos, hogy a higiéniai intézkedéseket betartsuk, viseljünk maszkot, minél kevesebbet legyünk zárt, zsúfolt térben, szellőztessünk gyakran.

A fogadó partnerek is nagy hangsúlyt fektetnek a takarításra, fertőtlenítésre és az előírások betartására. 

Ezekről és a legfrissebb utazási információkról bővebben olvashattok a COVID-19 menüpont alatt.

bottom of page